Los Balcones is een bloeiende woonwijk en gemeenschap gelegen op slechts 3 km ten zuiden van Torrevieja aan de zuidelijke Costa Blanca.

De woonwijk heeft vele prachtige villa’s en appartementen en is de perfecte plek om het hele jaar door te wonen. U vindt alle voorzieningen in de omgeving, evenals restaurants, bars en vele golfbanen en prachtige stranden.

Vanwege de nabijheid van de woonwijk tot Torrevieja kunt u genieten van alles wat Torrevieja te bieden heeft, zoals musea, een onderzees museum, een van de beste sportcomplexen in Europa, boottochten en familie-entertainment.

Heel dicht bij de woonwijk vindt u ook het verbazingwekkende zoutmeer waar het gebied bekend om staat. Dit zoutmeer is de thuisbasis voor vele soorten watervogels, perfect voor mensen die van vogels kijken of fotografie houden. Het is ook een mooie en ontspannende plek om gewoon te wandelen of te fietsen en te genieten van de natuur. Onder de vele watervogels die je kunt vinden zijn Flamingo’s. De aanblik van deze majestueuze vogels is een prachtige ervaring.